Tule opinnäytteen kirjoittajien opintopiiriin edistämään opinnäyteprosessiasi!

  • Lykkäätkö opinnäytteesi kirjoitustyön aloittamista?
  • Jumittaako tekstinteko jossakin prosessin vaiheessa?
  • Tökkiikö tekstin muokkaus ja viimeistely?


Opinnäytteen kirjoittaminen on hauskaa ja innostavaa vertaistuen ja osaavan tekstinohjaajan vauhdittamana. Piirissä saat vinkkejä, tietoa ja kannustusta. Osallistumalla kasvatat taitojasi.
Mitä, missä, milloin?

Opintopiirit Kandinoste ja Maisterinoste aloittavat tammikuussa 2017 Helsingissä, Hub 13:ssa (os. Kaisaniemenkatu 13 A). Tule mukaan ja verkostoidu rennossa tekemisen meiningissä!

Kandinoste on tarkoitettu yliopistojen kandidaatin opinnäytteen ja ammattikorkeakoulujen perustutkinnon opinnäytetyön kirjoittajille.

Maisterinoste on opintopiiri maisterin opinnäytettään tai ylemmän ammattikorkeakoulun opinnäytetyötään kirjoittaville.

Tarjolla on tekstipalautetta, keskustelua, tietoiskuja, vinkkejä, vertaistukea ja osaavan ohjaajan luotsausta.


Opintopiirit kokoontuvat noin kuukauden välein tammi-toukokuussa, yhteensä 5 x 2 tuntia. Ryhmään mahtuu 10 osallistujaa. Osallistu valintasi mukaan vähintään kolmeen istuntoon. Yksi istunto maksaa 37 euroa (sis. alv:n 24 %).

Kandinoste aloittaa
18.1.2017 klo 15.30 – 17.00.

Maisterinoste aloittaa
19.1.2017 klo 15.30 – 17.00.

Muut tapaamiset sovitaan ryhmän kanssa erikseen. Kysy lisää Tiinalta, tiina.airaksinen@tekstitaivas.fi, p. 044 239 5257.

Kokemuksia opintopiiristä

"Piiri on lisännyt todella paljon henkistä jaksamista itse lopputyön tekemiseen ja uudenlaisen, mielekkään ja innostavan ulottuvuuden koko prosessiin. Piiri on motivoinut tuottamaan uutta muiden kommentoitavaksi ja samalla olen saanut seurata hyvin läheltä myös muiden työprosesseja, joista olen löytänyt innoitusta myös omaan tekemiseen. Jakaminen on ollut uskomattoman hieno kokemus kaikkinensa." - Virve

Lue lisää opinnäytetyön kirjoittamisesta