Opinnäytteen ja tutkimusten kirjoittajille

Tekstivauhdittamo
Tekstivalmistamo
Tekstinyyttärit
Tekstihiomo

Tekstivauhdittamo™

kirjat2.jpgTekstivauhdittamo™ avaa kirjoittamisen lukkosi opinnäytteen tekemisen alkuvaiheessa. Se auttaa sinua tuottamaan opinnäytetekstiäsi vapaasti, rennosti ja tavoitteellisesti.

Tekstivauhdittamo ™alkaa tilannekartoituksella ja oman valmennuksesi suunnittelulla. Valmennuksessa teet vaiheistettuja kirjoitustehtäviä ja kokeilet erilaisia tekstinteon vauhdittamisen tekniikoita. Tekstivalmentaja ohjaa työskentelyäsi:

  • kehität opinnäytteeseesi ideoita, näkökulmia ja rajauksia
  • teet ajatuksiasi näkyviksi
  • kirkastat ajatuksiasi.

Tekstivauhdittamoon™ kuuluu alkukeskustelu, tilannekartoitus, itsenäinen työskentely ja kolme puolen tunnin pituista tekstinohjauskeskustelua. Saat niissä palautetta tekemistäsi tehtävistä ja vinkkejä kirjoitustyön seuraaviin vaiheisiin.

Käy Tekstivauhdittamo™-työskentelyn rinnalla ohjauskeskusteluja oman opinnäyteohjaajasi kanssa. Vauhdittamon tekstinohjaaja ei ohjaa työsi sisältöä. Noudata koulusi opinnäyteohjeita.

Osallistu Tekstivauhdittamoon™ yksin tai muutaman muun opinnäytettään aloittavan kollegasi kanssa. Jos haluat vauhdittaa opinnäytteen kirjoittamista kimpassa, kokoa oma ryhmäsi (max 4 osallistujaa).

Hinta:
175 euroa + alv 24 % = 217,- euroa / osallistuja

Tekstivalmistamo™

Tekstivalmistamo™ tukee opinnäytteesi vaiheittaista kirjoittamista.

Hanki Tekstivalmistamon™ syys- tai kevätkausikortti omaan käyttöösi - tai osallistu opinnäytettä tekevien kavereidesi kanssa tekstipajan istuntoihin. Tekstivalmistamossa™ prosessoit opinnäytetekstiäsi vähitellen kohti valmista versiota.

Tekstivalmistamoa™ edeltää ennakkotehtävä. Pajatyöskentely koostuu 5 x 2 tunnin aikataulutetuista tapaamisista, joihin valmistaudut etukäteen. Saat tekstiversioistasi palautetta opettajalta. Jos työskentelyyn osallistuu kollegojasi, saat myös vertaispalautetta.

Pajoissa opinnäytetekstien yleiset solmut aukeavat tietoiskujen ja harjoitusten avulla. Niissä on myös oiva tilaisuus keskustella juuri oman opinnäytetekstin ajankohtaisista asioista.

Tekstivalmistamo™ toimii joko osallistujien tiloissa tai vetäjän varaamissa tiloissa. Osallistujilla tulee olla tapaamisissa käytössään tietokone tekstin prosessointiin.

Hinnat (työskentely osallistujien tiloissa):
Jos 1 osallistuja, hinta 400 + 96 = 496 euroa (sis. alv:n 24 %)
Jos 2 osallistujaa, hinta 280 + 67,20 = 347,20 euroa/osallistuja (sis. alv:n)
Jos 3 osallistujaa, hinta 200 + 48 = 248 euroa/osallistuja (sis. alv:n)
Jos 4 osallistujaa, hinta 150 + 36 = 186 euroa/osallistuja (sis. alv:n)

Jos osallistujat kokoontuvat ulkopuolisissa, vetäjän varaamissa tiloissa, hintoihin lisätään tilavuokra.

Voit koota oman porukkasi myös yksilöllisiin, rytminne mukaisiin tekstipajoihin:

Pajat kokoontuvat joko osallistujien tiloissa tai vetäjän varaamissa tiloissa. Aloituspajaa (3 tuntia) seuraa itsenäinen työskentely palautetta hyödyntäen ja toinen paja (2 tuntia). Toiminnassa hyödynnetään verkkoviestintää ja sosiaalista mediaa.

Pajat sisältävät myös tietoiskuja, yhteenvetoja, harjoituksia ja vinkkejä jatkotyöskentelyyn.

Hinnat:
1 osallistuja 300 + 72 = 372,- (sis. alv:n)
2 osallistujaa: 200 + 48 = 248,-/osallistuja (sis. alv:n)
3 osallistujaa: 140 + 33,60 = 173,60,-/osallistuja (sis. alv:n)
4 osallistujaa: 100 + 24 = 124,-/osallistuja (sis. alv:n)

Hintaan lisätään ohjaajan mahdolliset matkakulut.

Tekstinyyttärit™

Kerää oma porukkasi opinnäytteen kirjoittajien Tekstinyyttäreille™ . Järjestäkää tapaaminen nyyttikestiperiaatteen mukaisesti jonkun osallistujan luona. Tekstinohjaaja tulee mukaan vetämään työskentelyänne. Osallistujia voi olla 2-8.  Nyyttäreiden kesto on 3 x 45 min.

Saat Tekstinyyttäreillä™ vertais- ja ohjaajapalautetta opinnäytetekstistäsi. Työskentely sisältää myös keskustelua ja harjoituksia.

Osallistujat toimittavat tekstinsä viikkoa ennen nyyttäreitä sähköisesti tekstinohjaajalle ja palautteenantoparille (ohjaaja organisoi).

Hinnat:
Jos 2 osallistujaa, 160 + 38,4 = 198,40/osallistuja (sis. alv:n 24 %)
Jos 3 osallistujaa, 145 + 34,8 = 179,80/osallistuja (sis. alv:n)
Jos 4 osallistujaa, 120 + 28,8 = 148,80/osallistuja (sis. alv:n)
.
.
Jos 8 osallistujaa, 75 + 18 = 93,-/osallistuja (sis. alv:n)

Hintoihin lisätään ohjaajan mahdolliset matkakulut.

Tekstihiomo™

Tekstihiomo™ on tekstinohjaus- ja kielentarkastuspalvelujen valikoima opinnäytteen tekijöille. Valitse tilanteeseesi sopivin vaihtoehto: tekstin nopea pintaremonttiapu tai perusteellisempi editointiapu.

Tekstihiomo™ on muuta kuin tekstin oikaisulukua. Se on enemmän ja parempaa. Sinä kirjoittajana muokkaat ja viimeistelet tekstisi Tekstihiomon™ valmentajan palautteen perusteella.

Tekstivalmentaja kommentoi tekstisi toimivuutta ja oivalluttaa sinua löytämään sopivia ratkaisuja tekstisi parhaaksi. Hän ei tee tekstiä puolestasi vaan auttaa sinua tekemään vastuullisia kirjoittajan valintoja. Opit tekstitaitoja ja kehityt kirjoittajana.

2 tunnin (2 x 45 min) nopea ja joustava tekstin kommentointi verkkoviestintää hyödyntäen

80,- + alv. 24 % = 99,20 euroa

Tekstihiomon laajennukset

    2 + 1 tunnin tekstin kommentointi ja 0,5 tunnin palautekeskustelu verkkoviestintää hyödyntäen; rakentava, yksilöity ja ohjaava palaute
 
2)    2 + 2 + 1 tunnin tekstin kommentointi ja 2 x 0,5 tunnin palautekeskustelu (tekstin pintatasoa syvemmälle menevä kommentointi ja yksilöllinen ohjaus) verkkoviestintää hyödyntäen
 
3)    2 + 2 + 2 tunnin tekstin kommentointi ja 3 x 0.5 tunnin palautekeskustelu (tekstin pintatasoa syvemmälle menevä kommentointi ja yksilöllinen ohjaus) verkkoviestintää hyödyntäen

Laajennukset:
Kommentointi, lisätunti 35 euroa + 8,40 alv. 24 % = 43,40
Palautekeskustelu 0,5 tuntia, 30 euroa + 7,20 alv. 24 % =37,20